You are here

Predstavitev podjetja

Smo ekskluzivni zastopnik in serviser proizvodnega programa Ecoflam Italija za področje Slovenije.
 
Ukvarjamo se tudi z montažo, servisom in vzdrževanjem toplotnih črpalk proizvajalcev Toshiba, Mitsubishi, Daikin, Ecoflam in Fujitsu.

Izvajamo kompletne instalacije sistemov za klimatizacijo prostorov, ogrevanje in hlajenje. Za veliko večino prisotnih proizvajalcev teh sistemov na Slovenskem tržišču nudimo tudi servis in rezervne dele.

PODATKI PODJETJA

Sedež podjetja:
Telmos, trgovina, instalacije, servis d.o.o.
Merljaki 49 
5292 Renče
 
Pisarna:
Merljaki 49
5292 Renče
 
Tel: 041 617 453
Tel: 031 325 944
E-mail: info@telmos.si
 
Matična št.: 2074591
Davčna št.: SI 27908127
 
IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV
TELMOS d.o.o., Merljaki 49, 5292 RENČE, Matična številka 2074591
 
 
IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV
 
Telmos spoštuje zasebnost svojih strank. Če kupujete katero od naših storitev ali izdelkov, ali pa če le brskate po naši spletni strani, želimo zagotoviti varovanje vaše zasebnosti in ustrezne varnostne mehanizme, da bi zavarovali vaše osebne podatke. Vaši podatki posredovani Telmos-u bodo glede na izjavo o zasebnosti obravnavani z najvišjo stopnjo zaupnosti.
Tipi in uporaba podatkov
Telmos zbira in obdeluje podatke, ki zajemajo vaše ime in priimek, naslov, telefonsko številko in elektronski naslov in sicer za potrebe priprave ponudb in predračunov. V primeru realizacije posla, vaše osebne podatke potrebujemo za dostavo materiala in izvedbo del na vašem objektu ter za knjigovodske potrebe, za izdajanje računov, obračuna DDV-ja, vodenje saldakontov.
Tretje osebe
Pooblaščene tretje osebe, katerim moramo posredovati vaše osebne podatke so: računovodski servis za potrebe vodenja evidenc, dobavitelji in njihove službe v primeru direktne dostave materiala na objekt.